εορτολογιο ιουνιου

Την 30η Ιουνίου η Εκκλησία γιορτάζει τους δώδεκα Αποστόλους που αρχικά εξέλεξε ο Κύριος πλην του Ιούδα Ισκαριώτη. Ποιοί γιορτάζουν σήμερα 10 Ιουνίου.


Profhths Amws 15 Ioynioy Bioi Agiwn Binteo Buddha Statue Statue Baseball Cards

25 rows Επιλέξτε Γράμμα.

εορτολογιο ιουνιου. Ο Άγιος Τύχωνας τέλη του 4ου αρχές του 5ου αι ήταν επίσκοπος στην Αμαθούντα Κύπρου. Τον Ιουνίο γιορτάζουν 332 ονόματα. ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Εορτολόγιο-Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 16 Ιουνίου. Σήμερα Δευτέρα 28 Ιουνίου είναι η Εύρεση Τιμίων Λειψάνων Αγίων Αναργύρων Κύρου και Ιωάννου Οσίου Γερμανού του Ρώσου. Της ευχόμαστε μια ζωή ανθηρή.

Ο Ιούλιος ή Ιούλης είναι ο έβδομος μήνας του έτους κατά το Ιουλιανό και το Γρηγοριανό Ημερολόγιο και έχει 31 ημέρες. Ο Ιούνιος ή Ιούνης είναι ο έκτος μήνας του έτους κατά το Ιουλιανό και το Γρηγοριανό Ημερολόγιο κι έχει 30 ημέρες. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου.

Δείτε ποιοί γιορτάζουν σήμερα 10 Ιουνίου. Ο Ιούνιος πήρε το όνομά του από την σύζυγο του Δία την Ήρα η οποία στα λατινικά ονομάζονταν. Να χαίρονται τη γιορτή τους.

Τα όσα έγιναν γνωστά για τη ζωή του. Κατά το Εκκλησιαστικό ημερολόγιο που αρχίζει τον Σεπτέμβριο είναι ο ενδέκατος μήνας και ο πέμπτος κατά το. 0602 Δύση ήλιου.

Περιέχει το ημερολόγιο του έτους 2021 με τις αργίες του 2021 τις ονομαστικές γιορτές και το ημερολόγιο για εκτύπωση. Εορτολογιο Ιουλιου Όλες οι γιορτές του μήνα. 23 rows Ημερομηνία.

2047 Διάρκεια ημέρας. Γιορτή σήμερα 106 Εορτολόγιο. Δέκα Μαρτύρων των εν Αιγύπτω.

Ιερομαρτύρων Δωροθέου 362 και Θεοδώρου επισκόπων Τύρου. Το ipaidiagr παρουσιάζει το σημερινό εορτολόγιο 106. Αυγουστίνος Αυγουστίνα Αύγουστος Αυγούστα Ιερώνυμος Ιερονύμη Μόνικα Μόνα Ορτίσιος Ορτίσια Ορτανσία.

Σήμερα 15 Ιουνίου γιορτάζουν οι. Απόλλωνος Αρείου Γοργίου Λεωνίδου πατρός Ωριγένους Μαρκιανού Νικάνδρου Πάμφωνος Υπερεχίου Ειρήνης και Σελήνης δαι. ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΙΟΥΝΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ Μεγάλη γιορτή σήμερα 30 Ιουνίου των Αποστόλων Ποιοι γιορτάζουν Καιρός.

Εορτές της Ορθοδοξίας σημαντικά ιστορικά πολιτικά κοινωνικά γεγονότα γεννήσεις και θάνατοι που συνέβησαν σαν σήμερα 1 Ιουλίου. Τιμάται από την ορθόδοξη εκκλησία και όχι μόνο. Εορτολόγιο - Ιούνιος 2021 Ο Ιούνιος ή Ιούνης ή Κερασινόν Ποντιακά είναι ο έκτος μήνας του έτους κατά το Ιουλιανό και το Γρηγοριανό Ημερολόγιο κι έχει 30 ημέρες.

14 ώρες 45 λεπτάΣελήνη 295 ημερών. Σήμερα 9 Ιουνίου γιορτάζει η Ροδάνθη Ροζάνθη. Πέμπτη 26 Αυγούστου σήμερα και και σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίων Αδριανού.

28082021 0001 Εορτολόγιο. Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 28 Αυγούστου Γιώργος Ρους. Σύμφωνα με το Saintgr οι Απόστολοι του Χριστού θα ξεχωρίζουν μέσα στην Ιστορία της Εκκλησίας σαν οι υπέρλαμπροι αστέρες πρώτου μεγέθους της πνευματικής ζωής.

Εορτολογιο Ιουνιου Όλες οι γιορτές του μήνα. ΡΟΗ 16 λεπτά πριν. Εορτολόγιο ημέρας για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς.

Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή - Πέθανε η μητέρα του. Τα σημεία για δωρεάν rapid test την Τετάρτη 18 Αυγούστου. Εορτολόγιο ημέρας για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς.

Σήμερα Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 σύμφωνα με το Εορτολόγιο στο Armyvoicegr είναι του Αγίου Τριφυλλίου. Εορτολόγιο ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ Κορονοϊός - ΕΟΔΥ.


Agies Mar8a Kai Maria Giorth Shmera 4 Ioynioy Eortologio Poioi Giortazoyn Ekklhsia Online Princess Zelda Character Disney Characters


Eortologio 15 Ioynioy Poioi Giortazoyn Shmera Agios Aygoystinos Male Sketch Portrait Tattoo Male


Giorth Shmera 11 Ioynioy Eortologio Poioi Giortazoyn Emy Kairos Greece Ancient Greece Greek Island


Eortologio 2020 Trith 2 Ioynioy Agios Kwnstantinos O E3 Agarhnwn Painting Art


Eortologio 4 Ioynioy Ti Giorth Einai Shmera Agia Mar8a Superhero Character Fictional Characters


Dihghma Toy Metrioy Gewrgoy 1 Ioynioy Bioi Agiwn Binteo Painting Art


Giorth Shmera 27 Ioynioy Eortologio Poioi Giortazoyn Kairos A8hna Outdoor Mansions House Styles


Eortologio 9 Ioynioy Poioi Giortazoyn Agios Kyrillos Armyvoice Gr Table Decorations Decor Greece


Giorth Shmera 26 Ioynioy Eortologio Poioi Giortazoyn Kairos A8hna Greek Island Greece Holiday Greece


Syna3h Agiwn Dwdeka Apostolwn Giorth Shmera 30 Ioynioy Eortologio Poioi Giortazoyn Ekklhsia Online Art Painting Thats Not My


Agios Ioystinos Giorth Shmera 1 Ioynioy Eortologio Poioi Giortazoyn Kalo Mhna Eyxes Ekklhsia Online Male Sketch Buddha Statue Statue


Eortologio 6 Ioynioy Ti Giorth Einai Shmera Osios Ilariwn Mythology Art Renaissance Art Angel Art


Eortologio 2020 Kyriakh 14 Ioynioy Osios Grhgorios Mystriwths O En Stroggylh Twn Lixadwn Painting Character Art


Eortologio Poioi Giortazoyn Shmera 22 Septembrioy 2019 Giorth Ekklhsia Online Gardenista Flowers Flower Arrangements


Eortologio 16 Ioynioy Poioi Giortazoyn Shmera Agios Mnhmonios Disney Characters Fictional Characters Character


Eortologio Poioi Giortazoyn Shmera 16 Ioynioy Ekklhsia Online In 2020 Plants Outdoor Pantone


Eortologio 2 Ioynioy Poioi Giortazoyn Shmera Agios Nikhforos Disney Characters Character Disney Princess


Eortologio 29 Ioynioy Petroy Kai Payloy Poioi Giortazoyn Shmera Aurora Sleeping Beauty Disney Characters Character


Eortologio Poioi Giortazoyn Shmera 22 Ioynioy Agioi Zhnwn Kai Zhnas

Comments