εορτολογιο ιουλιοσ

Κατά το Εκκλησιαστικό ημερολόγιο που αρχίζει τον Σεπτέμβριο είναι ο ενδέκατος μήνας και. Εορτολόγιο ημέρας για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς.


Eortologio 2020 Tetarth 27 Maioy Agios Ioylios O Strathlaths O Martyras Zelda Characters Princess Zelda Fictional Characters

Σήμερα Τρίτη 28 Ιουλίου είναι της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου του Αγίου Ακακίου μάρτυρος εν Μιλήτω του Αγίου Αυξεντίου μάρτυρος εν Φρυγία της Αγίας Δροσίδος και του Αγίου Τίμωνος Αποστόλου.

εορτολογιο ιουλιοσ. Λύκιος Λυκίας Λυκία Σάτυρος Σάτος Σισώης. Εκκλησία της Ελλάδος - Η επίσημη ιστοσελίδα της Αποστολικής Διακονίας του Οργανισμού που έχει σαν έργο του την διάδοση του Ευαγγελίου στον κόσμο. Είναι κτισμένο αντικριστά στο ερειπωμένο παλάτι των Κομνηνών στο κάστρο κλείνοντας στους κόλπους του δυο βασιλικές σαρκοφάγους.

Το παρακάτω διαδραστικό ημερολόγιο του 2022 σας προσφέρει μια εποπτική εικόνα των αργιών του έτους. Αν και δεν είναι λοιπόν κάποια μεγάλη γιορτή σήμερα επίσης είναι και η Σύναξις υπεραγίας. Σήμερα 6 Ιουλίου γιορτάζουν οι.

Ο Ιούνιος πήρε το όνομά του από την σύζυγο του Δία την Ήρα η οποία στα λατινικά ονομάζονταν. Εορτολόγιο Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 1 Ιουλίου. Βερονίκη Βερόνικα Βέρα Βερενίκη Παΐσιος Παϊσία που ξαναγιορτάζουν στις 19 Ιουνίου Οσίου Παϊσίου του Μεγάλου και Ιλάριος που γιορτάζει και.

Άννα Αννίτα Ανίτα Ανέτα Αννέτα Ανναμπέλλα Ανναμαρία Αννούλα Ανέζα Ανεζούλα Άννη ΆνναΜαρία Άννα. Όσιος Σισώης ο μεγάλος. Η Οσία Πελαγία η Τηνία ήταν μοναχή από την Τήνο και η μνήμη της τιμάται από την Εκκλησία στις 23 Ιουλίου.

Ημερολόγιο αργιών του 2022. Ανάργυρος Ανάργυρη Αργύριος Αργυρία Δαμιανός Δαμιανή Κοσμάς Κοσμία Μαυρίκιος Μαυρικία. Τον Ιουνίο γιορτάζουν 332 ονόματα.

Εορτολογιο Ιουλιου Όλες οι γιορτές του μήνα. Επιπλέον σας δίνει τη δυνατότητα να ακυρώσετε κάποιες αργίες που δεν ισχύουν για εσάς αλλά και να προσθέσετε δικές σας αργίες. Εορτολόγιο 28 Ιουλίου.

Ερμόλαος Ερμολία Λία Παρασκευάς Πάρης Πάρις Παρασκευή Εύη Εβίτα Βούλα Βιβή Βέτη Βέττη Παρασκευούλα. Σήμερα 12 Ιουλίου γιορτάζουν οι. Έτσι την ημέρα αυτή γιορτάζουν όσες και όσοι φέρουν το όνομα Πελαγία και Πελάγιος.

25 rows Ημερομηνία. Ιουβενάλιος Ιουβενάλης Γιουβενάλης Ιουβεναλία. 21 Ιουλίου σήμερα Τρίτη και σύμφωνα με το εορτολόγιο είναι των Μαρτύρων Aκακίου Γεωργίου Ευγενίου Θεοδώρου Θεοφίλου Iούστου Ματθαίου και Τροφίμου.

The official webpages of Apostoliki Diakonia for bringing the Holy Christian light to the world. Εορτολογιο Ιουνιου Όλες οι γιορτές του μήνα. Κυριακή Κυριάκος Οδυσσεύς Οδύσσεια.

Σήμερα 25 Ιουλίου 2021 είναι της Παρασκευής Οσιομάρτυρος του Αγίου Ερμολάου Ιερομάρτυρος και της Αγίας Ωραιοζήλης Μάρτυρος και έτσι γιορτάζουν οι. Ανατόλιος Ανατολία Ζουμπούλης Ζουμπουλία Υάκινθος Υακίνθη. Ο Ιούνιος ή Ιούνης είναι ο έκτος μήνας του έτους κατά το Ιουλιανό και το Γρηγοριανό Ημερολόγιο κι έχει 30 ημέρες.

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα. Σήμερα 23 Ιουλίου και σύμφωνα με το εορτολόγιο είναι των Ιεζεκιήλ Πελαγία και Πελάγιος. Εορτολόγιο ημέρας για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς.

Ο Ιούλιος ή Ιούλης είναι ο έβδομος μήνας του έτους κατά το Ιουλιανό και το Γρηγοριανό Ημερολόγιο και έχει 31 ημέρες. Εορτολόγιο -Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Ιουλίου. Ανάργυρος Ανάργυρη ΑναργυρούλαΔαμιανός ΔαμιανήΚοσμάςΜαυρίκιος Μαυρίκης Μωρίς Μαυρικία Μαυρίκα.

Σήμερα η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη της Μεγαλομάρτυρος Ευφημίας και της Αγίας Όλγας Ισαποστόλου. Περιέχει το ημερολόγιο του έτους 2021 με τις αργίες του 2021 τις ονομαστικές γιορτές και το ημερολόγιο για εκτύπωση. 12 rows Εορτολόγιο - Ιούλιος 2020 Ο Ιούλιος ή Ιούλης ή Θερνόν ποντιακά συναντάται και ως Χορτοθέρτς.

Σήμερα 25 Ιουλίου 2021 είναι της Κοίμησις της Αγίας Άννης Οσίας Ευπραξίας Οσίας Ολυμπιάδος της διακόνου και γιορτάζουν οι.


Pin By Katerina Katsimpa On Gelasame Funny Quotes Funny Jokes


Eortologio Poioi Giortazoyn Shmera 11 Ioylioy Agia Olga Eyfhmia Ekklhsia Online Plants Nea


Pin Ston Pinaka Magazino1


Eortologio 2017 Giortes Ellhnikwn Onomatwn Pray


Pin De Napussawan Mungkrobklang En Wallpaper Decoupage Holiday Wallpaper Clipart Boarders Frames Art Fondos Para Fotografia Mural De Playa Playa Fondos


Pin By Annabelle Garcia Rodriguez On Rosa Flower Phone Wallpaper Flower Wallpaper Summer Wallpaper


Eortologio Poioi Giortazoyn Shmera 23 Ioylioy Profhths Iezekihl Ekklhsia Online Nea


Pin By Julie On Summer First Day Of Summer Blooming Trees Day



Pin By Nitsad On K Andromeda Funny Greek Funny Quotes Andromeda Galaxy


Ioylios Kalo Mhna Poioi Giortazoyn Shmera 1 Ioylioy Agioi Anargyroi Giorth Ekklhsia Online Purple And White Flowers Spring Landscape Field Wallpaper


Eortologio Poioi Giortazoyn Shmera 16 Ioynioy Ekklhsia Online In 2020 Plants Outdoor Pantone


Ioylios Eortologio 2016 H Diadromh Welcome July Calm Hello July


Pin De Barbel Schallock Em Iphone Hd Wallpapers Papel De Parede Para Iphone Papeis De Parede Papel De Parede De Verao


Pin By Dimi On Xronia Polla Eyxes 10 Things Pandora Screenshot


Eortologio Poioi Giortazoyn Shmera 29 Ioylioy Ekklhsia Online Ekklhsia Proseyxh Agios Iwannhs


Pin On Symbainei Twra Eidhseis


Kalo Mhna Ioylios Eortologio Poioi Giortazoyn Shmera 1 Ioylioy Agiwn Anargyrwn Ekklhsia Online Baby Face Face


Eortologio Poioi Giortazoyn Shmera 8 Ioylioy Ekklhsia Online Flowers Rose Plants

Comments